Бійці бригади з Дніпропетровщини показали свій танк та пояснили, навіщо їм Leopard

Танкісти 25-ї Січеславської повітрянодесантної бригади, яка тримає позиції на передовій, блискавично нищили ворога на Донеччині та Харківщині. А під час боїв за Лиман навіть взяли у полон окупантів. Про це розповів механік-водій потужного Т-80БВ з позивним Сатана, повідомляє Дніпровська панорама.

Сатана боронить Україну від самого початку повномаштабного вторгнення. Воїн вже мав досвід АТО/ООС, тому як тільки перші ворожі ракети вдарили по нашій країні, зібрав речі і рушив у рідну військову частину.

Танк-це крута машина і дуже слухняна, але при умові особливого ставлення до неї. Я настільки поріднився зі своїм танчиком, що можу їхати закривши очі, на слух, - каже Сатана.

Свої феноменальні здібності він демонстрував ще декілька років тому, коли його екіпаж виборов першість серед танкових підрозділів в АТО і став кращим в ЗСУ!

Механік-водій з повагою ставиться до свого "броньованого друга", але постійно вивчає і іноземні зразки.

Дайте нам Leopard і ми значно наблизимо час нашої Перемоги! Та й реклама буде на вищому рівні. Ми назавжди відіб’ємо бажання країни-агресора сунути свої брудні руки до суверенних держав! На нас чекає Перемога, а рашистів зневага та ганьба! Дякуємо українцям за віру в нас, а іноземним друзям за підтримку! - каже танкіст.

Нагадаємо, у Дніпрі вагітна дружина і поранений чоловік дивом побачились у лікарні.