Бійці тероборони Дніпра показали, як працюють "Партизани" (фото)

Реактивна система "Партизани" - справжній жах для окупантів. Адже кожен  залп - це знищення логістики, порушення управління або смерть. Бійці Дніпропетровської окремої бригада Сил територіальної оборони показали, як працюють "Партизани". Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Система "Партизани" з'явилася у бійців тероборони Дніпра півроку тому. Це перероблена у самостійну зброю труба з бойової машини "Град", яку приховують у посадках та звідти вона працює по цілям. Керувати "партизанами" можна з пульта на відстані до 5 км. Є й мобільні "Партизани".

Мінус, я вже не знаю скільки, КСП, БМП і так далі. Били по БРДМ, складам БК. Ще били по РЄБам, які глушать наші розвідницькі дрони... тепер не глушать, - каже старший навідник реактивної системи на позивний КВН.

Військовому 30 років, до війни він був підприємцем. . Позивний КВН - тому, що веселий і жартівливий, а ще за юнацтва грав в цю гру. Чоловік мобілізовний у 2022 році. З Партизанами працює з моменту їх появи у бригаді з лютого 2023 року.

У нас був лише міномет, а з'явилась ідея, як наносити ще більше ураження противнику. Радіус ураження осколками від ракети 200 метрів, а від міни лише 30-40 метрів... - пояснює КВН.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто та як захищає небо над Дніпром.