Больше 2-х недель нет весточки: под Днепром ищут маму 2-х маленьких детей (Видео)

В Павлограде 8 декабря без вести пропала 35-летняя Ольга Осауленко-Синеокая. Рано утром она отвела детей в детский сад и школу и исчезла. Последним с ней общался по телефону муж. Потом женщина перестала выходить на связь, и ее телефон выключился.

 

Пропавшая была одета в теплый спортивный костюм розового цвета, короткую дутую куртку черного цвета и черные угги. Ее приметы: на вид 30-35 лет, рост около 170 см, длинные, светлые волосы, глаза темные.

 

Если вам известно местонахождение пропавшей Ольги Осауленко-Синеокой, просьба сообщить по телефонам: 099-100-15-20, 066-520-09-70 или 102.

 

ashhuu

 

Обращение Павлоградского поисково-спасательного кинологического отряда "Антарес"

 

"Кожен день ми відповідаємо на чисельні питання небайдужих, та, іноді, відверто тих, кому просто "цікаво", як їдуть пошуки зниклої безвісти у Павлограді Ольгі Осауленко - Синьокої, бо з перших днів ми, разом родичами зниклої, волонтерами, військовими, "Муніципальною Вартою", "Національним корпусом" та поліцією залучилися до її активних пошуків та інформували людей о ході пошукової місії, рівно настільки, наскільки нам дозволяє компетенція, поняття - конфіденційність, професіональна та людська етика та таємниця слідства.

 

Тож, на сьогодні, пошуки Ольги - тривають. Поліція відпрацьовує усі можливі версії, а ми, у свою чергу, передаємо їй усю інформацію, яку надають нам небайдужі громадяни з різних міст України.

 

zvonite

 

Нашими пошуковими групами, сформованими з дійсно небайдужих людей та кінологічних розрахунків зі спеціалізованими собаками, навченими знаходити у природному середовищі та техногеному завалі як живих людей, так ї загиблих та їх рештки (у тому числі ї закопані) й біологічні речовини, зняти питання, практично по усіх занедбаних будівлях та цілих заводах, лісосмугам, береговим зонам, занедбаним дачним масивам, стічним канавам, дренажним колекторам, полям та деяким окремим локаціям - на пошукової мапі міста, практично, немає "не закритих" місць.

 

Кожен день оновлюється інформація в соціальних мережах та розклеються листівки з орієнтуванням. Ми на постійному зв'язку з колегами - пошуковцями з інших міст України. Але, нажаль, Ольга досі не знайдена! Від усієї групи активістів пошуку, звертаємось до вас - люди, з великим проханням: не сійте пліток, не боронить чужу "білизну" - не рийтеся в ній!

 

Для офіційних заяв по таких справах - є офіційні інстанції, яки мають законне право говорити про: факти, хронологію, результати експертиз та обшуків, об'єктивні дані, показання будь кого по справі, та, тем більше - обвинувачувати та вимагати чогось від її фігурантів!

 

Якщо комусь дуже кортить погратись у детектива з " інформацією" - запрошуємо до наших лав! Пошуків завжди вистачає, тож - не словом (плітками, хайпом) - а ділом!", - написали в сообщении в Павлоградского поисково-спасательного кинологического отряда "Антарес".

 

Обращение мужа пропавшей Ольги-Осауленко-Синеокой

 

 

Напомним, ранее мы писали

 

В Днепре водитель высадил мальчика из маршрутки из-за монет: ребенок по морозу шел пешком