Боронив рідну землю: на фронті загинув підполковник поліції з Дніпропетровщини

У Донецькій області, боронячи українську землю від російських загарбників, загинув 43-річний підполковник поліції Шевченко Денис Вікторович з Кам'янського Дніпропетровської області. У нього залишилися дружина, донька, батьки та брат. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Кам'янську міськраду.

Денис Шевченко народився у 1980 році. У 2000 році закінчив Донецький інститут МВС України. Упродовж 2000-2013 років працював на різних посадах ГУМВС України в Дніпропетровській області, а з 2019 року працював в територіальному управлінні Служби судової охорони у Дніпропетровській області. З лютого 2023 року брав участь у бойових діях на фронті. Денис Шевченко загинув 25 липня 2023 року на Донеччині.

Прощання з загиблим воїном відбудеться у неділю, 30 липня, о 12:15 у Кам'янському за адресою: проспект Дружби Народів, 73 б. Панахида пройде о 13:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34). Поховають Дениса Шевченко о 14:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині простяться з бійцем, який загинув торік у квітні.