Борщ більше не варю, знайшла смачну заміну. Готую наваристий суп без м'яса за 15 хвилин

Приготуємо суп без м'ясних продуктів з томатним соком. Страва виходить смачна, навариста, дуже ситна і сподобається навіть тим, хто не любить перше, передає Дніпровська панорама.

Інгредієнти для томатного супу:

вода - 1,5 мл;
чорний мелений перець - щіпка;
картопля - 3 шт.;
сіль - ст. л.;
цибуля ріпчаста - шт.;
часник - зубчик;
морква - шт.;
консервована квасоля - 150 г;
томатний сік - 250 мл;
капуста - 200 г;
цукор - ч. л.

Приготування томатного супу:

У каструлі необхідно довести до кипіння воду. Поки вода нагрівається, очищаємо картоплю та нарізаємо невеликими часточками. Відправляємо картоплю у киплячу воду.

Нарізаємо дрібними кубиками цибулю, подрібнюємо на великій тертці моркву. На невеликій кількості рослинної олії обсмажуємо моркву та цибулю приблизно 3-5 хвилин.

До обсмажених овочів викладаємо томатний сік та цукровий пісок, перемішуємо. Дрібно шаткуємо капусту, викладаємо до відвареної картоплі в каструлю. Заздалегідь позбавте квасолю від зайвої рідини та промийте.

До капусти та картоплі додаємо обсмажені в томатному соку овочі, доводимо суміш до кипіння. Далі кладемо в каструлю квасолю, пропущену через прес зубчик часнику, чорний мелений перець і сіль.

Змішуємо інгредієнти та знову доводимо суп до кипіння. Після приготування, варто залишити суп на 15-20 хвилин під кришкою.

Рекомендуємо в процесі приготування додати в суп свіжу нашатковану зелень - петрушку і кріп.

Подавати варто із салом та чорним хлібом, так суп набуде нових смакових відтінків.