Брав участь в боях під Ізюмом і Соледаром: на Дніпропетровщині призначили нового директора ТЦК і СП

На Дніпропетровщині призначили нового директора ТЦК і СП. Олексій Дубовик родом з Дніпропетровської області. Він служив у складі 93-ї ОМБр “Холодний Яр”, а під час повномасштабної війни брав участь у звільненні Харківщини. Також був дотичним до створення бригад наступу, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро ТВ.

Новий начальник Дніпропетровського ТЦК і СП народився у Васильківському районі Дніпропетровської області. Ніс військову службу з 1992 по 2020 рік. З 1996 року – в 93 окремій механізованій дивізії, яку згодом перейменували в 93 ОМБр “Холодний Яр”. Від командира взводу Олексій Леонідович піднявся по кар’єрних сходинах до заступника командира бригади. Потім його звільнили в запас через досягання пенсійного віку, це сталося у вересні 2020 році. Після цього два роки перебував на пенсії. 

З початком повномасштабного вторгнення Дубовика знову призвали на військову службу. І він повернувся до рідної бригади. 

25 лютого вже був у строю, і разом з підрозділами 93-ю бригадою боронили Харківщину. Потім у складі батальйону тактичної групи брав участь у звільненні населеного пункту Гусарівка Харківської області – Балаклійський напрямок. І далі у складі 93-ї бригади брав участь у боях під Ізюмом і Соледаром.

Напрямок, в якому працюватиме обласний ТЦК і СП під керівництвом Олексія Дубовика:

якісне виконання завдань з комплектування особовим складом та технікою військових частин ЗСУ;
надання всебічної допомоги військовим та пенсіонерам, які перебували у складі збройних сил, а також членам сімей загиблих та полонених .
Прокоментував посадовець і заходи протидії корупції:

Додаткові заходи будуть. У нас була розмова з колективом, який залишився на даний час. Я їм висловив свої вимоги.

Також раніше ми писали Залишилися без рідної людини дружина, донька, сестри та брат: на Дніпропетровщині проводять в останню путь 54-річного солдата