"Це вже вийшло за будь-які межі": мер Дніпра про блокування з боку правоохоронців

Міський голова Дніпра Борис Філатов в інтерв'ю Radio NV висловив стурбованість щодо тиску з боку правоохоронних органів. На його думку, численні кримінальні справи, які порушуються проти нього та міської ради, мають політичний підтекст і спрямовані на дестабілізацію ситуації в місті та підрив допомоги Збройним Силам України. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на ДніпроTV.

Це вже не перший випадок, коли мене намагаються дискредитувати. Пам'ятаю ситуацію під час місцевих виборів у 2020 році, коли місто було фактично окуповане озброєними людьми. І зараз ми спостерігаємо схожу картину, – зазначив Філатов.

Мер Дніпра впевнений, що за цими діями стоять політичні сили, які прагнуть дестабілізувати ситуацію в країні. Він також не виключає "російського сліду" у цих подіях, оскільки всі ці дії, за його словами, спрямовані на ускладнення процесу підтримки ЗСУ.


Що б ми не купили для армії, відразу з'являється якась кримінальна справа. Це вже переходить усі межі, – наголосив Філатов.

Нагадаємо, що Борис Філатов неодноразово звертався до правоохоронних органів з вимогою надати роз'яснення щодо порушених проти нього кримінальних справ.

Також раніше ми писали Після похорону свого ексзаступника мер Дніпра звинуватив правоохоронців у спробах знищити місцеве самоврядування (відео)