Черга на "подивитись": чим живе вечірня Озерка у Дніпрі (фото, відео)

Вечірній ринок на Озерці завжди користувався популярністю у городян. Але сьогодні конкуренцію йомустворюють й інші ринки та численні супермаркети. Чи живий ринок зараз і наскільки жваво там йде торгівля, дізнавалася Дніпровська панорама.
Ринок увечері відкривається о 18.00, але люди почали збиратися значно раніше. На момент відкриття вже зібралася пристойна кількість бажаючих купити овочі-фрукти за хорошою ціною.

вечірня Озерка Дніпро
Треба зауважити, що коли ринок розпочав роботу, ніхто не побіг ломитися у відчинені ворота, щоби першим ухопити собі ласий товар. Люди спокійно та розмірено зайшли та розбрелися по торгових лотках залежно від асортименту та потреб.

 

Але коли народу прибуло, почалися незручності. Стало зрозуміло, що навіть подивитися, що продається на конкретному прилавку, проблематично – настільки він обліплений людьми. Доводилося постояти в черзі на подивитись. А потім ще дочекатися, поки продавець хоч на мить звільнитися, щоб дізнатися ціну. Так, картонки з вартістю подекуди є, але в основному доводиться питати.

вечірня Озерка Дніпро
До речі, про ціни - вони там такі самі, як у магазинах, якщо брати вроздріб. Оптові ж – лише якщо брати ящиками. Проте ринок явно не бідує, життя кипить, люди торгуються. Кажуть, та й що, що ціна та сама, воно ж все домашнє.

Також раніше ми писали "Озерка" вміє здивувати: актуальні ціни на оптовому ринку у Дніпрі (фото)