Червона рибка з овочами. Приголомшлива соковитість (Рецепт)

Щоб поласувати вишуканою стравою, зовсім необов’язково йти до дорогого ресторану. Приготуй червону рибу в духовці – це просто, швидко та дуже корисно. Відчуйте неперевершений смак з рецептом риби з овочами, пропонує Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

  • Мікс спецій для риби - 20 г.
  • Риба - 2 шматочки
  • Картопля - 1 шт.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Прованські трави - за бажанням.
  • Олія - 10 мл.
  • Лимон - 2 шмат.

Приготування:

1) Нарізаємо овочі на невеличкі кубики, перекладаємо в форму для запікання.

2) Солимо, поливаемо олією та додаемо прованські трави.

3) Перемішуємо та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 - 20 хвилин.

4) Рибку солимо та присипаємо спеціями з обох сторін.

5) 3 пергаменту формуємо кораблик , всередину викладаємо рибку та овочі, додаємо нарізані кубиками помідорчики.

6) Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

7) Дістаємо та прикрашаємо шматочком лимону.

Нагадаємо, раніше ми писали: Сирні капкейки - справжні маленькі крихітки (Відеорецепт)