Червона рибка з овочами. Приголомшлива соковитість (Рецепт)
Щоб поласувати вишуканою стравою, зовсім необов’язково йти до дорогого ресторану. Приготуй червону рибу в духовці – це просто, швидко та дуже корисно. Відчуйте неперевершений смак з рецептом риби з овочами, пропонує Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
- Мікс спецій для риби - 20 г.
- Риба - 2 шматочки
- Картопля - 1 шт.
- Кабачок - 1 шт.
- Помідор - 1 шт.
- Прованські трави - за бажанням.
- Олія - 10 мл.
- Лимон - 2 шмат.
Приготування:
1) Нарізаємо овочі на невеличкі кубики, перекладаємо в форму для запікання.
2) Солимо, поливаемо олією та додаемо прованські трави.
3) Перемішуємо та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 - 20 хвилин.
4) Рибку солимо та присипаємо спеціями з обох сторін.
5) 3 пергаменту формуємо кораблик , всередину викладаємо рибку та овочі, додаємо нарізані кубиками помідорчики.
6) Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
7) Дістаємо та прикрашаємо шматочком лимону.
Нагадаємо, раніше ми писали: Сирні капкейки - справжні маленькі крихітки (Відеорецепт)