Чесні до жорстокості: названі знаки Зодіаку, які ніколи не стануть брехати

На думку астрологів, у той час, як деякі знаки люблять недомовки і секрети, інші завжди без задніх думок викладають правду, якою б неприємною чи навіть жорстокою вона не була. Дніпровська панорама розповість, хто саме є найчеснішим зодіакальним представником.

Стрілець

Стрелец

Сказати, що Стрільцям не подобається брехати, це применшення. Стрільці вважають просто: що чим чесніша людина, тим краще. Цілком можна сказати, що Стрілець — це найчесніший знак Зодіаку, часом навіть занадто: Стрільцям не дуже зрозумілий принцип «білої брехні», тож у гонці за чесністю вони не щадять нічиї почуття — а потім стикаються з образами оточуючих

Овен

овен

Овни, як і Стрільці, — люди дуже чесні. Більше того, Овни анітрохи не сумнівалися цілком готові сказати людям навіть те, що вони не хочуть почути — наприклад, дівчина-Овен цілком здатна поцікавитися у подружки, навіщо це вона одягла таку потворну сукню.

Лев

лев

Ще один радикально чесний знак Зодіаку – це Лев. Чесність Лева проявляється у відповідях на запитання: якщо його не запитують, то лізти зі своєю чесністю, куди не слід, Лев не буде, але, якщо ви їх про щось запитаєте, Леви відповідають завжди настільки чесно, що іноді запитують про своє питання доводиться пошкодувати.

Читайте також: Мають гарну інтуїцію та природний шарм. Три жіночі імені, які приносять щастя