Ці кабачки зникають зі столу першими: готуємо швидко, просто, феєрично

Цей рецепт кабачків з сиром та ароматними спеціями настільки простий у приготуванні, що ви навіть не помітите, як він опиниться на вашому столі. А ще швидше — як зникне до останнього шматочка. Ідеально для легкого обіду, швидкої вечері чи як закуска, що точно вразить ваших гостей, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

кабачки — 2 шт.
твердий сир — 150 г.
часник (гранульований — 1 ч. л. або свіжий — за смаком).
паприка солодка мелена — 1,5 ч. л.
сіль — за смаком.
спеції — за бажанням (наприклад, перець, італійські трави).
рослинна олія — 2 ст. л.

Приготування

  1. Наріж кабачки кружальцями або скибочками. Додай до них сіль, паприку, часник, спеції та олію — добре перемішай.
  2. Виклади на деко, посип тертим сиром. Запікай у духовці при 180–200°C близько 20 хвилин — до рум’яної скоринки.

Також раніше ми писали Рятівний ковток у спеку: приготуйте освіжаючий компот із базиліка