Ціни на сало знизились: яка ситуація з українським делікатесом на ринках Дніпра (фото)

У Дніпрі ціни на сало значно зменшились у порівнянні з травнем цього року, повідомляє Дніпровська панорама.

На ринку Нагорному, який знаходиться у центрі Дніпра, ціни на сало значно більші. Найбільша ціна за сало підчеревини - 380 гривень за кілограм. З пряностями сало коштує 580 гривень за кілограм, що неабияк вражає своєю ціною. Однак якщо пройтися вглиб ринку, то ціни падають і можна знайти сало за 150 гривень за кілограм.

Можливо, такі ціни пов'язані з тим, що на Нагорному ринку знаходиться мало продукції з сала. Ми нарахували лише 4 точки. 

А от щодо центрально ринку Озерки тут ціни значно менші. У травні цього року ціна на сало становила 189 гривень за кілограм. Зараз же найбільший цінник, який можна побачити, це 160 гривень за кілограм сала підчеревини. Найменший же можна знайти за 130 гривень за кілограм за сало підчеревини, та 100 гривень за кілограм за звичайне солоне сало.

Такі ціни пов'язані з тим, що на Озерці більша конкуренція, бо точок з салом дуже велика кількість. Та й сама Озерка - це оптовий ринок, тому й недивно, що ціни у порівнянні з Нагорним ринком в рази менші. Люди на цьому ринку більш привітні та готові до спілкування. 

На фотографіях можна переглянути, які приблизні ціни за сало на Озерці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вже дорожче за м'ясо. У Дніпрі стрімко росте ціна на сало.