Де у Дніпрі завершені ремонти водо- й тепломереж, а де ще тривають: адреси. Оперативка на 18:00

Сьогодні теплопостачальні підприємства Дніпра завершили опалювальний сезон, аварійні ситуації відсутні, повідомляють комунальні служби міста. Протягом дня тривали поточні ремонти, комунальники виконували заявки городян, передає Дніпровська панорама з посиланням на інформацію Дніпровської міськради.

 

Що з енергетикою у місті

Сьогодні у другій половині дня приватною енергетичною компанією ДТЕК було знеструмлено підвищувальну насосну станцію (ПНС) по бульв. Зоряній,1-н.
Без води понад 2 години були жителі 6 багатоповерхівок: Запорізьке шосе, буд. 2а,4, 10,16 та бульв. Зоряний, буд.1, 1д. У другій половині дня напругу подали, водопостачання відновлено.

Де завершені ремонтні роботи

Станом на 18:00 аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» завершили роботи на таких об’єктах:

- вул. Старокозацька, 82 - ліквідовано пошкодження водопроводу і відновлено подачу води по вул. Старокозацька, 74-82;

- вул. Ярославни, 50 - аварійні роботи виконано. Жителі вул. Ярославни, 20-69 уже з водою;

- сел. Старі Кодаки - комунальники виконали аварійно-відновлювальні роботи,  водопостачання у селище Сажівка налагоджено.

Де ремонти тривають

Роботи ремонтних бригад продовжуються за такими адресами:

- вул. Продольна, 53 – триває ліквідація пошкодження водопроводу. Поки без водопостачання мешканці будинків по вул. Продольна,44-74;

- вул. Екскаваторна, 21 – ще проводяться аварійно - відновлювальні роботи, припинено водопостачання на 8-ми вулицях: Екскаваторна, Тракторна, Машинобудівна, Старобєльська, Калузька, Уманська, Майкопська , Пасічна;

Аварійні бригади докладають максимальних зусиль, щоб якнайшвидше завершити роботи і відновити подачу води.

Виконання заявок городян

Комунальні служби Дніпра уже завершують роботи за заявками містян. Сьогодні бригади КП «Дніпроводоканал» взяли в роботу очищення кількох десятків засмічень на мережах водовідведення та майже стільки ж ремонтів на мережах водопостачання.

Ці роботи проводяться без відключень води для населення.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Міська влада опікується об’єктами критичної інфраструктури та робить все можливе, аби ніщо не вплинуло на їх роботу. Всі проблемні ситуації з подачею води та тепла в будинки дніпрян міська влада тримає на контролі та вирішує у найкоротші терміни.

Куди звертатися за вирішенням комунальних проблем

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:  

(056) 732-12-12  

(095) 732-12-12  

(096) 732-12-12  

(073) 732-12-12

Також заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачання можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. 

Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

 

Раніше ми писали про: Звернення до Громадської ради. Як у Дніпрі допомагають містянам у вирішенні питань