Де в Дніпрі можна зробити тест на ВІЛ (відео)

Цікавились коли-небудь, як проходить тест на наявність ВІЛ-інфекції? Можна подивитись у віде, як це відбувається і що зовсім не страшно. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпро соціальний.

Відомо, що підступний ВІЛ може ніяк не проявлятися в житті людини цілими роками! Тому тест, який можна зробити у Дніпровському міському центрі соціальних служб, допоможе дізнатися більше про стан свого здоров’я: впевнитися, що все в порядку або ж почати отримувати кваліфіковану медичну допомогу, допоки є більший шанс на призупинення розвитку вірусу. А ще, за потреби, отримати психологічну консультацію, яку нададуть спеціалісти нашого центру.  
Тестування безкоштовне та повністю анонімне! За бажанням, його можна пройти вдома самостійно, попередньо узявши набір для проведення тесту в Центрі.

Тест можна пройти за адресами:

пр. Петра Калнишевського, 55
тел. 067 200 26 80
 вул. Нігояна, 3
Тел. 066 448 61 54, 067 200 25 66.

Наголошуємо на тому, що тестування на ВІЛ є критично важливим елементом глобальної і локальних стратегій боротьби зі СНІДом. Воно не лише дозволяє вчасно виявляти і лікувати ВІЛ-інфекцію, але й сприяє зниженню поширення вірусу, забезпечуючи безпеку і здоров'я всієї громадськості.

Нагадаємо, раніше ми писали

Дивіться уважно. Які яйця не можна купувати в магазині