Диво дивне. У Дніпрі зацвів кактус, який врятували зі смітника (фото)

У Дніпрі, як пишуть місцеві жителі, сталося диво. На житловому масиві Перемога в одному з дворів росте, здавалось би, звичайний кактус. Але його історія - досить незвачайна і досить щемлива. Його врятували від сумного кінця на смітнику. Ця історія нагадує нам, що навіть у найнесподіваніших місцях може розквітнути життя. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на ФБ групу Наша Перемога:

как

Історія цього кактуса – це справжнє диво. Цією весною місцева жителька Тетяна, яка опікується квітниками поблизу свого будинку, випадково знайшла на смітнику майже зів’ялу рослину. Не зумівши пройти повз, вона вирішила дати кактусу другий шанс.

Жінка перенесла його до палісадника, де він поступово відновився. Сьогодні ця квітка стала справжньою окрасою проспекту Героїв та надихає багатьох дніпрян.

Розквіт. Супер! Краса! Розповідаю вам історію. Тетяна — наша людина, яка всю цю красу створила і доглядає за нашими палісадниками. Вона врятувала цей кактус від загибелі цієї весни. Хтось його викинув на смітник. Так от, Тетяна на пару тижнів від’їхала з дому. І саме сьогодні повертається додому Тетяна — його рятівник.

как1

Нагадаємо, раніше ми писали

Україну атакують отруйні павуки. В МОЗ дали офіціний коментар