Для допомоги мирним людям: Дніпро отримав від японського міста Осака шість машин спецтехніки

Дніпро отримав партію спецавтівок від японського міста-партнера Осаки. Йдеться про шість машин різного типу: вантажівки з кранами, карети "швидкої допомоги" та автобус з рятувальним спорядженням. Все це - результат домовленостей, які з міжнародними партнерами уклав мер Дніпра Борис Філатов. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу Дніпровської міськради.

0x0 (4)

"Ми завжди цінуємо допомогу наших міжнародних партнерів. Якщо ви пам’ятаєте, нам дуже допомогло місто-побратим Кельн (Німеччина). Взимку, коли росіяни систематично обстрілювали наші енергетичні об’єкти ракетами, Кельн надіслав нам генератори і не тільки. Зараз приїхала допомога від нашого іншого міста-партнера. Це японське місто Осака. Я дуже вдячний меру Хідеюкі Йокояма за те, що він підтримує ті добрі справи, які ми запровадили ще з колишнім очільником Осаки", - зазначив Борис Філатов. Він також подякував всьому японському народу за підтримку Дніпра.

0x0 (5)

Отримана японська техніка використовуватиметься для допомоги мирним людям.

0x0 (2)

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у будинку на Набережній Перемоги у Дніпрі, який постраждав від ракетного удару, встановили новий ліфт.