Для затишних осінніх вечорів. Рецепт запечених яблук з медом та корицею
Осінь все ж таки вступає в свої права. Після по-справжньому літнього вересня, жовтень зустрічає нас прохолодними вечорами та ночами. Для того, щоб зігрітися та скуштувати щось таке смачненьке ввечері вдома - ідеально підійдуть запечені яблука з медом та корицею. Рецептом такої по-справжньому осінньої страви ділиться "Дніпровська панорама".
Інгредієнти для запечених яблук з медом і корицею
- Яблука - 4 шт.
- Грецький горіх - 5 шт.
- Масло вершкове - 30 г
- Кориця
Приготування запечених яблук з медом і корицею
- Вирізати серцевинки і кісточки у яблук.
- Подробити волоські горішки і засипати їх в яблука.
- Полити медом, покласти маленький шматочок масла на верхівку і трохи присипати корицею.
- Випікати яблука в духовці 30 хвилин при 160-180 градусах.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми повідомляли про цікавий рецепт картоплі по-селянськи.