Для затишних осінніх вечорів. Рецепт запечених яблук з медом та корицею

Осінь все ж таки вступає в свої права. Після по-справжньому літнього вересня, жовтень зустрічає нас прохолодними вечорами та ночами. Для того, щоб зігрітися та скуштувати щось таке смачненьке ввечері вдома - ідеально підійдуть запечені яблука з медом та корицею. Рецептом такої по-справжньому осінньої страви ділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти для запечених яблук з медом і корицею

  • Яблука - 4 шт.
  • Грецький горіх - 5 шт.
  • Масло вершкове - 30 г
  • Кориця

Приготування запечених яблук з медом і корицею

  1. Вирізати серцевинки і кісточки у яблук.
  2. Подробити волоські горішки і засипати їх в яблука.
  3. Полити медом, покласти маленький шматочок масла на верхівку і трохи присипати корицею.
  4. Випікати яблука в духовці 30 хвилин при 160-180 градусах.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про цікавий рецепт картоплі по-селянськи.