Дніпро монтує додаткові дощоприймачі, аби запобігти підтопленням

Дніпровські комунальники продовжують працювати над тим, аби в місті не було підтоплень. Для цього вони не лише прочищають зливоскиди, а й монтують додаткові дощоприймачі, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на міську раду.

Останнім часом роботи з улаштування додаткових дощоприймачів тривають у середмісті Дніпра. Зокрема, на чотирьох перехрестях вулиці Святослава Хороброго монтують колодязі, які перехоплюватимуть воду, що стікає з верхніх вулиць до центру міста.

дощоприймачі

Річ у тім, що з нагірної частини міста у центр Дніпра спускаються потоки води і дощоприймачі, які розміщені так би мовити першими, не можуть прийняти всю воду. Тож вона тече до центру міста і там через рівну поверхню накопичується та стоїть, - пояснив заступник начальника КП "УРЕА" ДМР Михайло Ступак.

Додаткові дощоприймачі вже встановили по вулицях Троїцькій, Надії Олексієнко та перед вулицею Володимира Антоновича.

дощоприймачі

На перехресті вулиць Січових стрільців та Святослава Хороброго роботи завершать до кінця дня. Рух частиною дороги відкриють через сім днів, коли висохне бетон.

Усі роботи проводять поетапно, щоб не перекривати рух транспорту повністю.

дощоприймачі

Нагадаємо, раніше ми писали: Кошти від продажу йдуть на ЗСУ. У Дніпрі та області з'явилася нова марка "Подарунки Святого Миколая"