Дніпро надав військовим 4 млрд грн допомоги: не лише дрони та машини, а й важливе обладнання

Дніпро продовжує надавати потужну допомогу Силам оборони України. За понад 600 днів війни місто передало військовим близько 4 млрд грн допомоги. Це не лише дрони та автомобілі, а й теплий одяг, генератори, тепловізори та інше важливе на фронті обладнання, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на міську раду.

обладнання для ЗСУ

У 2022 році Дніпро передав військовим комплекти засобів індивідуального захисту, 7,5 тис. пар тактичного взуття, зимовий одяг, 114 генераторів, близько 50 антен, 53,7 тис. одиниць господарського приладдя, близько 50 транспортних засобів, 300 радіостанцій та засоби гігієни. Загальна сума допомоги за 2022 рік – близько 350 млн грн.

обладнання для ЗСУ

У 2023 році місто надало військовим фінансову допомогу у вигляді субвенції на загальну суму близько 130 млн грн. Вона виділялась на поточні ремонти казарм, адмінбудівель, придбання тепловізорів та програмного забезпечення.

обладнання для ЗСУ

Окрім цього, Дніпро придбало для ЗСУ допомогу на загальну суму 48 млн грн. Закупили: 190 тепловізорів, близько 20 рефлектометрів, 45 генераторів, близько 100 монокулярів, технічні інструменти, пошуково-зенітний світлодіодний прожектор та 40 світлодіодних пошукових установок, канцтовари, декілька тисяч пар взуття тощо. Загальна сума допомоги за 2023 рік – близько 180 млн грн.

обладнання для ЗСУ

Дніпро є лідером з допомоги ЗСУ. За понад 600 днів війни місто надало допомогу військовим на близько 4 млрд грн.

Нагадаємо, раніше ми писали: Він грав за "Кривбас". У бою на Куп’янському напрямку обірвалося життя Івана Соя з Дніпропетровщини