“Дніпрогаз” продовжує модернізувати систему газорозподілу із використанням європейського обладнання

Нещодавно дніпровські газовики замінили застарілий вимикаючий пристрій у газовому колодязі на газопроводі середнього тиску діаметром 200 мм. Нова засувка фірми BROEN забезпечить герметичність мереж та зменшення втрат газу. Відтак для 450 приватних домоволодінь у Новокодацькому районі Дніпра забезпечена безперебійна та надійна доставка блакитного палива.

Попри постійні атаки окупантів та спроби знищити енергосистему України, спеціалісти “Дніпрогазу” продовжують активно працювати для здійснення критичної важливої модернізації газових мереж та безпроблемного проходження опалювального сезону 2022-2023 років.  

Варто зауважити, що усі ремонтні та модернізаційні роботи працівники компанії можуть виконувати лише за умови належного рівня оплат дніпрянами за послуги з розподілу газу. За ці кошти фінансуються аварійно-відновлювальні роботи, закуповується обладнання для ремонту мереж, оплачуються податки та  праця газовиків.

Щиро дякуємо дніпрянам, які сплатили за розподіл енергоресурсу в повному обсязі, та радимо користуватись для оплати онлайн сервісами сайту 104.ua:

Працюємо на Перемогу!