Дніпропетровські педагоги сумують : не стало двох талановитих вчителів з Нікополя

Подвійна втрата сталася в педагогічному колективі Нікополя. Пішли з життя талановиті вчителі – Гаращенко Володимир Григорович і Желудков Олександр Павлович, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на відділ освіти і науки Нікопольської міської ради.

Відділ освіти і науки Нікопольської міської ради, професійна спільнота вчителів географії та економіки глибоко сумують в зв’язку з відходом у вічність Гаращенка Володимира Григоровича. Пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях, - йдеться у повідомленні.

Значну частину свого життя Володимир Григорович присвятив педагогічній діяльності. Очолював педагогічний колектив закладу загальної середньої освіти № 3, викладав географію у школах № 4, 7, 8, 21. Довгий час був керманичем міського методичного об’єднання вчителів географії і економіки.

Володимир Григорович завжди тримав руку на пульсі педагогічної думки, тісно співпрацював з педагогічними видавництвами та науковими установами країни, започаткував і довгі роки проводив міський конкурс «Юний географ» для школярів міста.

Понад 50 років свого життя присвятив педагогічній діяльності Олександр Павлович Желудков. 26 вересня 2023 року пішов з життя Вчитель з великої літери, людина чуйна, добра, хороша.

Олександра Павловича любили і поважали колеги, батьки, учні за чуйне і добре серце, за теплоту і розуміння, за професійність, інтелігентність та толерантність.

Відділ освіти і науки Нікопольської міської ради та професійна спільнота вчителів фізичної культури висловлюють щирі співчуття родині з приводу смерті чоловіка, батька, дідуся. Пам’ять про Олександра Павловича назавжди залишиться в наших серцях, – йдеться у повідомленні.

Вони були справжніми професіоналами і віддавали себе дітям.

Нагадаємо, раніше ми писали: Все залежить від бажання: що робить вчителів Дніпра цікавими та натхненними