На Дніпропетровщині рибалка підкорив гіганта: 33-кілограмовий сом став трофеєм року (відео)

Рибалка - це не тільки захоплення, а й справжнє випробування сили та витримки. Дніпропетровський рибалка повною мірою відчув це на собі, впіймавши сома вагою 33 кілограми. Ця неймовірна боротьба тривала цілу годину та закінчилася тріумфом рибалки, повідомляє Дніпровська порадниця.

Цього тижня на теренах Дніпропетровської області розігралася справжня драма на воді. Місцевий рибалка, озброєний спінінгом, зіткнувся з супротивником, якого явно не очікував. Після кількох безрезультативних закидів, на гачок попався справжній гігант – сом вагою 33 кілограми.

Сутичка з таким противником стала справжнім випробуванням для рибалки. Потужні ривки сома перевіряли снасті на міцність, а рибалці була потрібна вся майстерність, щоб не дати посилити ситуацію. Цілу годину тривала ця боротьба, в якій сили були явно не рівні. Сом йшов у глибину, тягнув волосінь, але рибалка не здавався.

Кульмінацією поєдинку став момент, коли сом, змучений опором, сплив на поверхню. Рибалка зробив останній ривок, щоб підтягнути видобуток до берега. Однак, фортуна цього разу була не на боці рибалки.

Рибалка сьогодні видалася почесна! Впіймав сома на спінінг, 33 кг. Це просто щось, 1 година "перетягування" і він на березі! Адреналіна спіймав вагон, пірнав останніми секундами за ним (на нього падав), - поділився удачливий рибалка в соцмережах.

Також раніше ми писали У Дніпрі масово цвіте священна квітка. Парки буквально потопають в білій, рожевій та ліловій пишноті (фото)