Дніпрянка Анастасія понад усе мріє жити в родині, де її будуть любити, поважати, підтримувати

Підлітки теж потребують батьківського тепла, власної родини, затишної домівки та щирої підтримки – можливо, не менше, ніж малеча. Давайте познайомимося з дівчинкою, яка дуже-дуже чекає на своїх люблячих дорослих! Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпро соціальний.

Це Анастасія, їй 14 років (ОСК – 0246404). Вона досить вмотивована 9-класниця і добре навчається. Швидко адаптується до нових умов, легко знаходить товаришів завдяки своїй комунікабельності та доброзичливості. На роль лідера колективу не претендує, але все одно користується повагою.

Хоч має свою особисту думку, але при цьому дослуховується до інших – як дітей, так і вихователів.

Настя дуже охайна, завжди слідкує за своїм зовнішнім виглядом. А ще – ініціативна, добра, залюбки пропонує допомогу та турбується про малюків, граючись з ними, допомагаючи і навчаючи їх малюванню і танцям.

До речі, про хобі  – ця творча і артистична особистість має багато талантів: вона гарно малює (має досвід художньої школи), співає, танцює, захоплюється східною культурою, вивчає мистецтво рухів та самовираження, грає на фортепіано, відвідує гурток з ручної праці, разом з друзями виготовляє патріотичні браслети, оберіги, мотанки для воїнів ЗСУ. Регулярно бере участь у концертах, виставах, конкурсах, зустрічах з волонтерами. 

Дівчинка небайдужа й до спорту: грає в футбол, волейбол, катається на роликах та скейті.

Анастасія понад усе мріє жити в родині, де її будуть любити, поважати, підтримувати її починання. Мріє мати сприятливі умови для розвитку своїх здібностей та талантів: відвідувати художню школу, вокальну студію та займатись волейболом.

Після закінчення школи має бажання вступити навчатись до художнього коледжу, малювати картини, створювати особисті виставки своїх картин. А ще відкрити власну студію малювання, де зможуть безкоштовно навчатися діти-сироти і діти, батьки яких не мають можливості оплатити уроки. 

Ну правда ж, у Насті велике, добре і співчутливе серце? Сподіваємося, її дуже скоро знайдуть такі ж самі батьки! А наразі дівчинка перебуває в нашому закладі на повному державному забезпеченні. Їй підійдуть такі сімейні форми виховання, як: опіка, дитячий будинок сімейного типу, прийомна сім'я, усиновлення. 

Зверніть увагу, що на період воєнного стану усиновлення та влаштування дітей до сімейних форм виховання на територію інших держав НЕ провадиться

За всіма питаннями звертатися до управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР 066 973-22-76

Нагадаємо, раніше ми писали

Дніпро шукає нових керівників шкіл: відкрито конкурс на 28 вакансій