Допомагати тим, хто рятує нас: компанія «АТБ» передала одній з дніпровських лікарень важливе обладнання

Повномаштабна війна змінила життя кожного українця. Не стоїть осторонь і вітчизняний бізнес. Ось вже дев’ять місяців з початку  вторгнення росії в Україну корпорація «АТБ» робить усе, щоб наблизити таку омріяну перемогу України. Збори гуманітарної допомоги для потреб підрозділів ЗСУ та ТрО, передача обладнання для лікарень, купівля вантажівок, пікапів, а також спецпроекти для допомоги «на нулі».

2

З початку повномасштабного вторгнення компанія АТБ вже надала допомогу на понад 200 мільйонів гривень – продукти харчування, товари першої необхідності, допомога військовим. А сьогодні Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені І. І. Мечникова отримала вкрай необхідне медичне обладнання.

У такий важкий час ми прагнемо підтримати українських військових всіма можливими способами! Ми допомагаємо лікарні ім.Мечникова ось уже дев’ять місяців повномасштабного вторгнення. І сьогодні , корпорація «АТБ» передала в лікарню хірургічний інструментарій, адже це перше, що потрібно для порятунку наших бійців! Завдяки цим інструментам дніпровські фахівці зможуть виконувати важкі операції і буквально рятувати кожне дорогоцінне життя українського воїна!» - наголосила генеральний директор компанії «АТБ» Наталія Шаповалова.

IMG_6370

Нагадаємо, з початку повномаштабної війни керівництво корпопайії АТБ прийняло два важливих рішення: перше – не припиняти роботу магазинів, аби тримати продовольчу безпеку України, і друге – допомогати військовим. Бійці  ТрО, хлопці з добровольчого руху та ЗСУ на постійній основі отримують продовольчі пакунки від мережі АТБ, партнерів та небайдужих покупців. За власною ініціативною допомагають і співвласники корпорації АТБ. Для різних військових підрозділів ними вже закуплено та передано близько 1000 автівок різного призначення. Надалі корпорація продовжить свою гуманітарну та волонтерську допомогу ЗСУ та усій Україні!

IMG_6347

Дарина Сухоніс, фото Сергій Бараненко