Другий день поспіль росіяни тероризували Україну ракетами: Дніпропетровщина не стала виключенням

Сьогодні, 11 жовтня, по нашій області ворог випустив 8 ракет. Половину з них перехопили і знищили сили ППО. Агресор атакував об‘єкти енергетичної інфраструктури у Кам‘янському та Павлоградському районах, є масштабні руйнування. Відповідні служби працюють над тим, аби ліквідувати наслідки обстрілів, передає Дніпровська Панорама, посилаючись на пост глови ДОР Миколи Лукашука. 

Окрім цього, вдень кілька разів поспіль окупаційні війська російської федерації завдали удари по Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі. Били з важкої артилерії. Попередньо – без постраждалих, масштаби руйнувань з‘ясовуються. 

В інших районах ворожих обстрілів не зафіксовано. 

Сьогодні рятувальники Дніпропетровщини знищили на території нашої області 4 вибухонебезпечні предмети. На території Херсонщини – 12 боєприпасів.

Друзі, ми бачимо, що ворог навмисно гатить по енергетичній інфраструктурі. Тому знову закликаю всіх жителів наших громад за можливості заощаджувати електроенергію і зменшити її споживання. Зекономимо зараз – допоможемо країні та енергетичній системі. Ми вміємо об’єднуватися у найважчі моменти, - пише Лукашук.

Читайте також На Днепропетровщине ввели режим тотальной экономии электроэнергии: подробности