Родина більше не почує його рідний голос: Дніпро прощається зі своїм Героєм (Фото)

Війна безжальна і жорстока, вона забирає у нас найдорожче. Він був добровольцем, який пішов боронити рідну Україну й свою родину від російської навали. На Донеччині загинув  поліцейський Олександр Коваленко, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на Дніпро TV.

27 липня під час виконання службового завдання у Донецькій області загинув оперуповноважений відділу організації розкриття злочинів проти власності управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області капітан поліції Олександр Коваленко. 

Олександр був доброю, відчайдушною та сміливою людиною. Він любив свою країну, своє місто та свою родину більш за все. У нього не було жодних сумнівів при вирішенні стати добровольцем. Олександр загинув захищаючи все, що він любить від російських окупантів. 

Сміливий поліцейський віддав своє життя за Україну, за її майбутнє, майбутнє своїх дітей і всіх нас. Щиро дякуємо Герою за його вірну та віддану службу. Його подвиг ми будемо пом'ятати все життя. Світла пам'ять та шана українському воїну. 

Редакція Дніпровської Панорами щиро співчуває та приносить свої співчуття рідним та близьким загиблого. 

Герої не вмирають!

Нагадаємо, раніше ми писали: Вынес отца с поля боя, но сам попал под обстрел: на войне погиб защитник с Днепропетровщины