Два сини та донька не побачать більше батька: на Дніпропетровщині проводять в останню путь нацгвардійця Дениса Корнієнко

В шпиталі міста Запоріжжя від отриманих в бою поранень помер солдат Національної гвардії Корнієнко Денис Олександрович з Кам'янського Дніпропетровської області. Померлому воїну було 44 роки, у нього залишилися дружина, два сини, донька, батьки та сестра. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Кам'янську міськраду.

Денис Корнієнко народився 12 вересня 1978 року в Дніпродзержинську (нині - Кам'янське). У 1997 році закінчив Дніпродзержинський політехнічний технікум, у 2007 році – Дніпродзержинський державний технічний університет. Працював на різних посадах в різних галузях. Наприкінці квітня 2023 року став до лав Національної гвардії України та брав участь у бойових діях проти російських загарбників. На війні Денис Корнієнко отримав важкі поранення, від яких помер в шпиталі Запоріжжя 6 серпня 2023 року.

Панахида відбудеться у Кам'янському 13 серпня о 13:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34). Поховають воїна о 14:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким померлого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині поховали нацгвардійця Тарасова Антона.