Два знаки Зодіаку, які казково розбагатіють у квітні

Ще буквально кілька днів і настане вже другий весняний місяць – квітень. Астрологи стверджують, що є двоє щасливчиків за знаком зодіаку, яким цього місяця особливо пощастить. Йдеться про Левів і Терезів. Саме вони стануть небувалими везунчиками у всіх питаннях, але особливо їм пощастить із грошима, передає Дніпровська панорама.

Терези

Терезам у новому місяці пощастить у реалізації нових проектів, їх буквально захльостуватимуть нові ідеї. На думку астрологів, щоб не прогаяти успіх, Терезів просять виявляти ініціативу у всьому, дати зрозуміти керівництву, що вам цікава робота, ви цінуєте проект і вам дуже близькі за духом колеги. Це оцінять! Повірте, що завдяки цьому ви можете досягти реальних результатів. У вас збільшиться дохід, з'являться цікаві пропозиції, від яких гріх відмовитиметься. Не дивуйтеся, якщо вам запропонують солідну роботу у конкуруючій компанії.

Лев

Левам у квітні радять інвестувати у нерухомість. Вони зможуть отримати пасивний прибуток, просто здаючи в оренду квартиру, будинок або навіть автомобіль. Зірки допоможуть Левам знайти нові джерела доходу. Не виключено також, що керівництво підвищить вам зарплату, але й самі не соромтеся, не бійтеся про це попросити. Вас цінують, тож почують, повірте!

Нагадаємо, раніше ми писали

Переклад годинника не для них: названо найнестійкіші знаки Зодіаку