Дякуємо батькам за виховання мужнього сина. На Дніпропетровщині в останню путь провели Миколу Крайнова

10 квітня в бою на Донеччині загинув криворізький воїн Микола Крайнов. Сумну звістку повідомили в АТ «Криворізький залізорудний комбінат», де працював чоловік, повідомляє Дніпровська панорама. 

Микола Олександрович народився 18 грудня 1978 року в Кривому Розі. Навчався у Криворізькому автотранспортному технікумі. Трудову діяльність розпочав у Комплексі позашкільної роботи Довгинцівського району, потім – у Центрі художньо-естетичної творчості школярів і молоді. Певний час працював слюсарем у ЗАТ «Ремекскаватор». У 2011 році чоловік пов’язав своє життя з гірництвом.  Спершу працював у ВАТ «Суха Балка», а з 2021 року – на Криворізькому залізорудному комбінаті, був прохідником дільниці №2 шахти «Криворізька».

У 2015-2016 роках Микола Крайнов брав участь в антитерористичній операції на сході України. З початком повномасштабної агресії рф 16 березня 2022 року його мобілізували. Криворізький шахтар служив стрільцем 19-ї роти 5-го стрілецького батальйону військової частини 3052 Національної гвардії України. Під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого артобстрілу, Микола Олександрович загинув на південній околиці смт Велика Новосілка Донецької області.

«Він був відповідальним і добрим чоловіком, який не боявся важкої роботи. Його поважали як колеги, так і керівництво підприємства. Невимовний біль щоразу огортає серце, коли такі сумні звістки сколихують нашу криворізьку землю…

Дякуємо батькам за виховання мужнього сина. Лише світлі спогади про нього залишаться у серцях рідних, друзів, колег. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя», – висловили скорботу колеги загиблого.

У Миколи Олександровича залишилися дружина Оксана й сини Тимофій та Володимир.