Економія на здоров’ї: чи варто ризикувати без медичного страхування?

Сьогодні ми живемо за умов постійного зростання цін на медичні послуги. В Україні все ще є безкоштовна медицина, але все ж таки деякі її сфери вимагають серйозних грошових витрат. Це, наприклад, відноситься до стоматологічних послуг, операційних втручань, аналізів, купівлі лікарських препаратів.

Багато хто вирішує економити, покладаючись лише на свої фінансові можливості та здоров'я. Але щоб бути спокійним та впевненим у завтрашньому дні, варто оформити медичне страхування. Зробити це можна в компанії INGO онлайн – вся процедура не займе у вас багато часу, але при цьому ви отримаєте масу переваг для себе.

Переваги медичного страхування

Багато медичних послуг вимагають великих грошових витрат. Навіть відвідування лікаря може обійтися в круглу суму, не кажучи вже про операції чи тривале лікування серйозного захворювання. Без страховки всі ці витрати ляжуть на ваші плечі, що може бути непосильною ношею. Це може призвести до фінансових труднощів та боргових зобов'язань.

Щоб бути спокійним та впевненим у завтрашньому дні, варто подумати про оформлення медичного поліса. Адже ніхто не застрахований від травм, хвороб, нещасного випадку. Навіть якщо ви вели здоровий спосіб життя, завжди залишається ризик непередбачених обставин.

Саме тому медична страховка має низку переваг:

1.    Фінансовий захист. Ви можете бути впевнені, що якщо з вами щось трапиться, ви матимете фінансову підтримку від страхової компанії, яка буквально компенсує всі витрати на обстеження, лікування, операції;

Ви матимете доступ до якісної медицини. Страхова компанія 

1.    співпрацює з найкращими клініками нашої країни. Більше того, швидка допомога приїде за лічені хвилини, коли в цьому буде потреба – це пов'язано з тим, що INGO має окрему лінію невідкладної допомоги, що гарантує швидке надання допомоги в екстрених ситуаціях;

2.    Наявність страховки загалом знімає стрес та переживання про те, що вам потрібно буде оплачувати різні медичні послуги. Ви зможете зосередитись на лікуванні та реабілітації, а не на пошуку додаткових джерел доходу.

Оформити медичне страхування дуже просто. Вам потрібно лише вказати свої дані на сайті та залишити заявку. Представник страхової компанії зв'яжеться з вами, щоб обговорити деталі та підібрати для вас оптимальну програму. Після цього вам потрібно оплатити послугу та отримати документ – з цього моменту ви зможете скористатися страховкою для лікування чи обстеження.

Чи варто заощаджувати на страховці?

Як показує практика, бувають випадки, які коштують набагато дорожче, ніж річна оплата за медичну страховку. До того ж ті, хто не мають такого поліса, часто зневажливо ставляться до свого здоров'я: вони не ходять на профілактичні обстеження, не здають аналізів. В результаті можна пропустити початок серйозної хвороби, що в результаті і загальний стан погіршить, і спричинить ще більші грошові витрати.

Сьогодні медична страховка – це не розкіш, а потреба. Вона захистить і від фінансових ризиків і відкриє доступ до якісної сучасної медицини. А тому не варто ризикувати власним здоров'ям – краще вже сьогодні подбати про надійний захист.