Експертиза ДНК підтвердила найстрашніше. В районі Кліщіївки загинув солдат з Дніпропетровщини

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області загинув старший солдат Колісник Ярослав Миколайович з Покровської громади Дніпропетровщини. Воїн загинув 29 жовтня 2023 року, але тільки зараз остаточно експертиза ДНК підтвердила його смерть. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Facebook-сторінку Покровської територіальної громади.

Народився Ярослав 6 травня 1986 року в смт Покровське. Він закінчив 9 класів у Покровській середній школі та продовжив навчання у Покровському вищому професійному училищі. Потім працював на різних сільськогосподарських роботах в ТОВ «Обрій», а згодом служив в ЗСУ.

"Ярослав був спокійним, скромним, вихованим та порядним. З дитинства відповідально ставився до виконання будь-яких обов’язків та доручень.
У 2015 році був мобілізований до лав Збройних сил України. З 2016 по 2019 була військова служба за контрактом. У 2021 року знову підписав контракт з Збройними силами України, тому коли розпочалось повномасштабне російське вторгнення, він уже з перших хвилин війни захищав нашу рідну землю.
Ярослав був справжнім та досвідченим воїном, людиною слова та мужності, зразком незламності та міцності духу. Мав багато планів, яких, на жаль, не встиг втілити в життя…
Більше місяця надій та сподівань не справдились. Експертиза ДНК підтвердила загибель нашого земляка…", - йдеться у повідомленні Покровської тергромади у соцмережі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у боях за Україну загинув молодший сержант з Дніпропетровщини Дмитро Хоменко.