Функціонує за 2 пакетами медичних послуг. У Дніпрі перевірили роботу відділення реабілітації в одній з міських лікарень

У вівторок, 11 квітня, черговий по місту Андрій Бабський, заступник міського голови, директор департаменту охорони здоров‘я населення Дніпровської міськради, відвідав одну з міських лікарень для перевірки виконань доручень міського голови Бориса Філатова щодо забезпеченості медичних закладів.Там він перевірив роботу відділення медичної реабілітації. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

У лікарні, яку відвідав черговий по місту, працює відділення медичної реабілітації,яке функціонує за 2 пакетами медичних послуг: реабілітаційна допомога дорослим та дітям у амбулаторних умовах та у стаціонарних.


 
Для можливості надання медичної допомоги у стаціонарних умовах впроваджено у ліжковий фонд лікарні 30 ліжок.
 
Відділення працює за принципами мультидісциплінарності та укомплектовано фахівцями з реабілітації відповідно вимогам. Працюють лікарі фізичної та реабілітаційної медицини, фізіотерапевти, психологи, ерготерапевти, фізичні терапевти, логопед, інші фахівці з реабілітації.


 
У лікарні реабілітаційна медична допомога надається в гострому, підгострому та віддаленому періодах реабілітації пацієнтам (військовим та цивільним) за основними напрямками: ураження опорно-рухового апарату, ураження центральної нервової системи та периферичних нервів, кардіопульмонологічна реабілітація.


 
У 2022 році було проліковано 988 пацієнтів амбулаторно та 374 стаціонарно.

Також у закладі працює відділення відновновної хірургії та реабілітації кисті. Тут досвідчені фахівці проводять унікальні операції. Згодом пацієнти проходять реабілітацію. Такий комплексний  підхід до відновлення дає свої результати і сприяє швидшому одужанню пацієнтів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Дніпро очолив рейтинг "прозорості" міст в умовах війни.