Міський голова Дніпра Борис Філатов прокоментував результати дослідження Transparency International Ukraine

Місьский голова Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook прокоментував результати дослідження Transparency International Ukraine, згідно якого у цьому році Дніпро очолив рейтинг "прозорості" міст в умовах воєнного стану. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Як ми повідомляли раніше, Дніпро очолив рейтинг "прозорості" роботи міськрад в умовах війни за результами дослідження Transparency International. Мер Дніпра Борис Філатов відзначив, що найкраща відповідь на будь-які звинувачення - це чіткі результати роботи, і навіть під час повномасштабної війни, міська влада працює, посилюючи комунікацію з людьми.

Міський голова висловив подяку підлеглим та депутатському корпусу міськради за їхню роботу, що зробила можливим визнання Дніпра найавторитетнішою антикорупційною організацією Transparency International найпрозорішим серед українських міст. Окремі слова вдячності Борис Філатов висловив "всім дніпрянам, котрі вміють будувати громадській діалог та допомагають владі працювати в інтересах людей".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі зробили важливу заяву з приводу комендантської години у Великодню ніч.