У Дніпрі зробили важливу заяву з приводу комендантської години у Великодню ніч. Подробиці

У Дніпропетровській обласній військовій адміністрації заяву з приводу того, чи буде діяти в регіоні комендантська година у Великодню ніч з 15 на 16 квітня 2023 року. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на телеграм-канал голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Очільник ОВА відзначив, що Дніпропетровщина – це прифронтовий регіон, і зараз немає нічого важливішого за безпеку, за життя та здоров’я людей. Тому комендантська година у Дніпрі та області буде без змін у Великодню ніч, а освятити паски можна до та після неї.

"Вже цими вихідними відзначатимемо Великдень.

Я з глибокою повагою ставлюся до традицій. До бажання у святкову ніч прийти до храму. Зі своїми думками, з молитвою – бути саме там.

АЛЕ. У нас війна, а Дніпропетровщина – прифронтовий регіон. І немає нічого важливішого за безпеку. За життя та здоров’я наших людей. Тому комендантська година буде без змін. Освятити паски можна до та після неї.

Прошу мешканців області з розумінням поставитися до цього рішення. Правоохоронців та рятувальників – посилити заходи безпеки у ці дні.

Все буде добре. Російській нечисті не забрати наше світло в душі. Де б ми не були – віримо і молимося за наших", - написав у телеграм-каналі Сергій Лисак.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, якою буде погода на Великдень у Дніпрі.