Гречка по-французьки: Завоює серце навіть запеклих гурманів

Гречка по-французьки - ситне, ароматне та неймовірно апетитне блюдо, яке сподобається навіть запеклим нелюбителям гречки. Цей рецепт простий у приготуванні, а результат вас приємно здивує, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

1 склянка гречаної крупи.
2 склянки води.
1 куряче філе.
200 г твердого сиру.
2 ст. л. вершкового масла.
1 цибулина.
1/3 моркви.
Сіль, перець та інші спеції за смаком.

Приготування

  1. Гречку промийте, висипте у форму для запікання та залийте водою.
  2. Куряче філе наріжте кубиками, додайте до гречки, посоліть, поперчіть та додайте ваші улюблені спеції.
  3. Зверху викладіть шматочки вершкового масла.
  4. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Додайте овочі до форми для запікання.
  5. Щедро посипте страву тертим сиром.
  6. Накрийте форму фольгою та запікайте в духовці, розігрітій до 180°C, протягом 40 хвилин.
  7. Зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин до золотистої скоринки.

Також раніше ми писали Менемен. Як приготувати турецьку яєчню, покроковий рецепт (відео)