Гречка по-французьки: Завоює серце навіть запеклих гурманів
Гречка по-французьки - ситне, ароматне та неймовірно апетитне блюдо, яке сподобається навіть запеклим нелюбителям гречки. Цей рецепт простий у приготуванні, а результат вас приємно здивує, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
1 склянка гречаної крупи.
2 склянки води.
1 куряче філе.
200 г твердого сиру.
2 ст. л. вершкового масла.
1 цибулина.
1/3 моркви.
Сіль, перець та інші спеції за смаком.
Приготування
- Гречку промийте, висипте у форму для запікання та залийте водою.
- Куряче філе наріжте кубиками, додайте до гречки, посоліть, поперчіть та додайте ваші улюблені спеції.
- Зверху викладіть шматочки вершкового масла.
- Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Додайте овочі до форми для запікання.
- Щедро посипте страву тертим сиром.
- Накрийте форму фольгою та запікайте в духовці, розігрітій до 180°C, протягом 40 хвилин.
- Зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин до золотистої скоринки.
Також раніше ми писали Менемен. Як приготувати турецьку яєчню, покроковий рецепт (відео)