Гучний вибух чуло все місто. Стало відомо, якою ракетою вдарили по Кривому Рогу (відео)

Потужні вибухи вночі чуло все місто, весь промисловий Кривий Ріг на Дніпропетровщині. Кривий Ріг. На сьогоднішній ранок, 19 вересня, ситуація контрольована. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула.

Окупанти продовжують тактику терору. Вночі країна-терорист знову атакувала Україну крилатими ракетами та БПЛА. Атакував ворог і місто. 

Внаслідок ворожого влучення виникла пожежа у багатоповерхової будівлі. Пожежу вже загасили. Також вибуховою хвилею пошкоджено фасади трьох багатоповерхових будівель, багато вікон та дверей в інших багатоповерхівках, а також у школі та дитячому садочку. Головне – без втрат. На базі школи (у цьому мікрорайоні одна школа і мешканці добре знають де вона знаходиться) створено штаб ліквідації наслідків. З 9-ї ранку там буде видача будматеріалів - плівка, ОСБ, рейка та інше, прийом заяв на пошкоджене майно та матеріальну допомогу з міського бюджету.

Вранці над територією нашої області було збито один ворожий БпЛА. Інших обстрілів у Криворізькому районі не було.

У Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Усі обмеження щодо водопостачання з сьогоднішнього дня знято.

Стало відомо, чим ударили по Кривому Рогу

Про Кривому Рогу вдарили балістикою. 

Ракету «Іскандер-М» випустили з тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляють Повітряні сили України. 

Загалом, вночі Україну атакували 30 ударних дронів, ППО у різних регіонах збила 27.

А це відео із соцмереж про те, яке жахіття пережило промислове місто Кривий Ріг.

Нагадаємо, раніше ми писали

З вівторка у Кривому Розі скасовують графіки подачі води