Хліб у котлети більше не додаю. Знайшла спосіб, як зробити їх смачнішими

Ще з радянських часів у фарш для котлет прийнято додавати хліб, розмочений у молоці чи воді. Невідомо - чи у тому було більше традиції, чи економії. Але необов'язково до котлетного фаршу додавати хліб, щоб котлети були смачними. "Дніпровська панорама" ділиться рецептом приготування котлет без хліба. До речі, виходить ще й дуже ощадливо.

Інгедієнти для приготування котлет:

  • Фарш м'ясний (можна курячий) - 450 грам;
  • Яйце куряче - 1 штука;
  • Картопля - 2 штуки;
  • Цибуля ріпчаста (можна побільше) - 1 головка;
  • Часник - 2 часточки;
  • Панірувальні сухарі - 150 грам;
  • Зелена цибуля - пучок,
  • Сіль, чорний перець, спеції за смаком.

Як готувати котлети:

  • На великій тертці потрібно натерти очищену від шкірки картопля і перекласти її в окрему ємність. Сюди ж видавити крізь прес часник та розбити яйце. Перемішати.
  • Цибулину дрібно нарізати (можна подрібнити в блендері або натерти на тертці) і додати фарш.
  • М'ясо з цибулею посолити, поперчити, додати спеції та добре вимішати.
  • Поєднати обидві складові котлетного фаршу - м'ясну та картопляну, перемішати до однорідного стану.
  • З отриманої маси сформувати невеликі за розміром котлетки та відправити їх у сковороду з розігрітою олією. За бажанням, котлетки можна обваляти в панірувальних сухарях.
  • Обсмажувати до появи апетитної скоринки з кожної із сторін.

Котлети готові - смачні, запашні, та без хліба.

Смачного!