Ходить у військовій формі та їздить на лівих номерах: як відомий провокатор Родіон Дніпровський ховається від ТЦК (відео)

Треш-стрімер Радік Дніпровський, він же Радік-Провокатор, він же Родіон Боровенський вже два роки влаштовує різноманітні перфоманси біля стін мерії. Але успішно захищати у нього добре виходить більше не права певних громадян, а себе від…працівників ТЦК. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на 49000.

21 серпня чергова спроба запросити чоловіка призовного віку відвідати військкомат закінчилася позаплановим складанням нормативів по бігу з перешкодами. Радік хутко, через бордюри та фонтани, дістався автівки та зачинився там. Пізніше говорив про якійсь проміжки часу для пред’явлення документів.

До речі, незрозуміло , чому людина, яка не має відношення до ЗСУ, носить таку форму.

як відомий провокатор Радіон Дніпровський ховаеться від ТЦК

А от щодо специфічної автівки, в якій знайшов прихисток Боровенський, все набагато простіше. Про TESLA Радіон вихвалявся, що їздить на «лівих» номерах, аби не сплачувати штрафи. Тож тепер «активіст» маскується під військового – не тільки одягом, але і транспортним засобом. І ховатися від ТЦК у позашляховику, напевне, набагато комфортніше.

як відомий провокатор Радіон Дніпровський ховаеться від ТЦК

Також раніше ми писали Де в Дніпрі та області можна здати кров. Найбільша потреба у другій позитивній