Скандал в Укрзалізниці. У вагоні ростуть гриби. Подібне було в потязі Запоріжжя-Бердянськ (фото)

У одному з пасажирських вагонів "Укрзалізниці" просто біля вікна виросла ціла колонія грибів. Їх виявили біля бічної полиці у плацкартному вагоні, повідомляє Дніпровська порадниця.

гриби Укрзалізниця

Про цей випадок повідомили у групі "Гриби України" у Facebook.

Галина Краснобрижа, яка оприлюднила світлини, зазначила, що вони зроблені у січні цього року в одному з поїздів, що курсує у Харківську область.

Наш кореспондент розмістив пост про гриби у вагоні біля вікна на фб сторінці Дніпровська порадниця. І соцмережі буквально вибухнули різними коментарями.

гриби Укрзалізниця

Доброго дня, добродії! Підкажіть, будь ласка, що за гриби вирощує у себе в потягах Укрзалізниця? Січень 2024, харківський напрямок УЗ.
PS Працівникам УЗ на їх запит задля оперативного реагування було повідомлено номер потягу та вагону. Так що, УЗ на висоті. А грибне місце "запалено".

гриби Укрзалізниця

Користувачі соцмережі визначили, що це гливи, та почали робити жартівливі припущення про вагон-ресторан і додатковий сервіс, а також ділитися рецептами приготування таких грибів.

гриби Укрзалізницягриби Укрзалізниця

Усі коментарі можна прочитати тут.

На цей момент "Укрзалізниця" ще не зробила офіційної заяви щодо цієї події.

Коментар Укрзалізниці з приводу грибів у потязі

В Укрзалізниці заявили, що знають про цей випадок з грибами в потязі. Чекають на більш детальну інформацію від пасажирки про номер рейсу та номер вагону, де це сталось.

Подібне було вже в 2019 році. Це не перший випадок з грибами у потязі 

Про подібний випадок із грибами біля вікна повідомив у листопаді 2019 року пасажир Єгор Клецов у мережі Фейсбук. Чоловік опублікував фотографію з поїзду "Запоріжжя-Бердянськ" "Укрзалізниці". На ній зображені гриби, що ростуть з внутрішньої обшивки вагону.

XXI століття. Укрзалізниця. Поїзд "Запоріжжя-Бердянськ, – написав чоловік.

У коментарях користувачі пишуть:

А говорять, що цього року грибів немає", "Що за гриби, можна їсти, скільки коштує така послуга". Знімок коментують з іронією та серйозно, обурюючись станом вагонів і зневагою перевізника до пасажирів.

гриб

А це, власне, і фото з того потяга Запоріжжя - Бердянська в 2019 році. Як бачите, ситуація повторюється.

Також раніше ми писали У Дніпрі помітили зграю 19 лебедів (фото)