Як зміцнити імунітет та підтримати суглоби

Зимовий період характеризується суттєвими змінами погодних умов, що впливає на здоров’я людини. Перепад атмосферного тиску, зниження температури повітря, снігопади, мороз - ці природні явища можуть спровокувати загострення хронічних хвороб, а також стати причиною виникнення застуд та вірусних захворювань.

Всі ці проблеми зі здоров’ям пов’язані зі зниженням імунітету організму. Причинами зниження імунітету є незбалансоване харчування, шкідливі звички, стрес, хронічне недосипання тощо. З віком несприятливий вплив на імунітет накопичується, в результаті організм швидше старіє, виникають рецидиви хронічних захворювань, дискомфорт і погане самопочуття. Особливо в цей період загострюються захворювання опорно-рухового апарату, що стає актуальним для людей старшого віку, після перенесених травм, які мають надлишкову вагу, для тих, чия трудова діяльність пов’язана з надмірними фізичними навантаженнями, а також для жінок після менопаузи.

Дані фактори можуть стати причиною виникнення болю в суглобах під час або після фізичних навантажень, також біль може посилитися вночі і бути постійним, з’являється ранкова скутість, хрускіт і обмеження рухів. Всі ці симптоми можуть вказувати на наявність таких серйозних захворювань, як артроз, артрит або остеоартроз...

В основі захворювань лежить руйнування суглобового хряща: з віком знижується здатність організму виробляти природні речовини - глюкозамін і хондроїтин. Вони є головними компонентами синовіальної рідини, яка дозволяє суглобу легко і безболісно рухатися.

ПРИРОДНА ПІДТРИМКА СУГЛОБІВ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ

(містить натуральний порошок акулячого хряща)

АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ рекомендований для профілактики і в комплексному лікуванні артриту, артрозу і остеохондрозу, для прискорення відновлення кісткової тканини при переломах. Його дія спрямована на збереження і формування хрящової і кісткової тканини, усунення дефіциту внутрішньосуглобової змазки, зменшення запалення і набряку, зниження больових симптомів і швидке прискорення відновлення хряща.

Крім хондропротекторної дії, АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ сприяє підвищенню імунітету, що дуже важливо в профілактиці розвитку хронічних, простудних і вірусних захворювань.

ЗАПИТУЙТЕ В АПТЕКАХ АБО ПО ТЕЛ . (044) 592-15-29

Офіційний представник компанії Хелсивей Продакшен, Інк (США) в Україні - ПП «Хелсивей», м. Київ, тел. (044) 592-15-29

www.healthyway.com.ua

Інформація надається на правах реклами