Йдуть аварійні роботи: у Дніпрі немає води на 5 вулицях (Адреси)

Комунальні служби Дніпра інформують, де у місті станом на 10-ту ранку 10 липня відсутнє водопостачання у зв'язку з проведенням аварійних робіт. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

У зв’язку з проведенням аварійних робіт працівниками КП "Теплоенерго" на тепло-розподільчому пункті (ТРП) на вул. С.Ковалевської, припинено водопостачання за такими адресами:

  • вул. С.Ковалевської, 67-90,
  • вул. Зразкова, 1, 3, 4,
  • вул. Калинова, 82-100,
  • вул. Балтійська, 2.

Бригада КП «Дніпроводоканал» уже працює над усуненням протікання на водопроводі по вул. Титова, 8, припинено водопостачання по вул. Титова, 8, 10, 12, 14, 16.

Відновити водопостачання за вказаними вище адресами комунальники планують до кінця дня.

Комунальники міста  працюють безперервно, аби містяни отримували всі послуги, а підприємства критичної інфраструктури функціонували стабільно.

Без відключення водопостачання комунальники уже працюють на очищенні засмічень на мережах водовідведення, а також усуненні пошкоджень на мережах водопостачання.

Аварійна служба КП «Дніпроводоканал» та комунальних підприємств міста у разі необхідності готові оперативно взятися за ліквідацію аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.