Йому було лише 36. На фронті загинув снайпер з Дніпропетровщини

Під Бахмутом загинув 36-річний снайпер з Камʼянського Костянтин Майборода. Чоловік мав багато планів, мрій, задумів, але, на превеликий жаль, через люту війну, їх не встиг реалізувати, передає Дніпровська панорама з посиланням на пресслужбу Кам'янської районної державної адміністрації

17 серпня 2023 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання в районі Бахмуту Донецької області загинув солдат Майборода Костянтин Миколайович. 

Захиснику було лише 36 років. 

Бійця мобілізували у квітні 2023 року. Він проходив службу на посаді стрільця-снайпера одного з підрозділів ЗСУ. Поховали Героя у селі Сухий Хутір Криничанської територіальної громади Кам’янського району.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі, - написано в повідомленні Криничанської територіальної громади.

Костянтина Майбороду поховали на сільському кладовищі села Сухий Хутір. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

На Дніпропетровщині провели в останню путь воїна Січеславської бригади, який загинув на Луганщині