Кабачкова намазка: неймовірно смачна і проста закуска

Ця намазка з кабачків стане чудовою альтернативою магазинним паштетам та майонезам. Вона не лише смачна, але й корисна, адже кабачки багаті на вітаміни та мінерали. Завдяки плавленим сирам намазка має вершковий смак, який сподобається і дорослим, і дітям. Її можна використовувати для бутербродів, тарталеток та лавашів, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кабачок.
Плавлені сирки - 2 шт.
Спеції.
Часник. 
Олія - 1-2 ст.л. для смаження.

Приготування

  1. Кабачки миємо, ріжемо кубиками. Відправляємо на пательню на 10-15 хвилин, накриваємо кришкою, після чого помішуємо. 
  2. Часник видавлюємо, солимо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Води додавати не потрібно. 
  3. Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, тільки стежте, щоб вони не смажилися!
  4. Перекладаємо кабачки в блендер, додаємо плавлені сірки. Подрібнюємо разом до однорідності. 
  5. Переливаємо у форму і охолоджуємо повністю. Смачно і теплим, але після охолодження намазка трохи застигає і набуває чудової структури.

Також раніше ми писали Свіжість літа у кожній склянці: компот з аґрусу "Мохіто" на зиму