Кабачкова намазка: неймовірно смачна і проста закуска
Ця намазка з кабачків стане чудовою альтернативою магазинним паштетам та майонезам. Вона не лише смачна, але й корисна, адже кабачки багаті на вітаміни та мінерали. Завдяки плавленим сирам намазка має вершковий смак, який сподобається і дорослим, і дітям. Її можна використовувати для бутербродів, тарталеток та лавашів, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Кабачок.
Плавлені сирки - 2 шт.
Спеції.
Часник.
Олія - 1-2 ст.л. для смаження.
Приготування
- Кабачки миємо, ріжемо кубиками. Відправляємо на пательню на 10-15 хвилин, накриваємо кришкою, після чого помішуємо.
- Часник видавлюємо, солимо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Води додавати не потрібно.
- Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, тільки стежте, щоб вони не смажилися!
- Перекладаємо кабачки в блендер, додаємо плавлені сірки. Подрібнюємо разом до однорідності.
- Переливаємо у форму і охолоджуємо повністю. Смачно і теплим, але після охолодження намазка трохи застигає і набуває чудової структури.
Також раніше ми писали Свіжість літа у кожній склянці: компот з аґрусу "Мохіто" на зиму