Картопляна запіканка з куркою на пательні: швидко, смачно, по-домашньому
Хочете швидко та смачно нагодувати всю сім'ю? Тоді цей рецепт саме для вас! Картопляна запіканка з куркою на сковорідці - це чудовий варіант для обіду або вечері. Вона готується дуже просто та швидко, а результат вас приємно здивує. Запіканка виходить ситна, соковита та дуже ароматна, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Картопля - 3 шт. (середні)
Сир - 150 г.
Куряча грудка - 250-300 г (заморожена).
Яйця - 2 шт.
Зелень - 10 г.
Часник - 1 зубчик.
Сіль, перець - за смаком.
Борошно - 100 г.
Масло вершкове - 30 г.
Приготування
- Картоплю натираємо на великій тертці (я її не віджимала).
- Далі на великій тертці натираємо курячі грудки (заморожені), або дрібно-дрібно нарізаємо, додаємо тертий сир, яйця, зелень, доводимо до смаку.
- Обсмажуємо на вершковому маслі з двох сторін по 15 хвилин на малому вогні під кришкою (час залежить від потужності плити).
Також раніше ми писали Чи потрібно мити сухофрукти перед вживанням. Про це мало хто знає