Картопляна запіканка з куркою на пательні: швидко, смачно, по-домашньому

Хочете швидко та смачно нагодувати всю сім'ю? Тоді цей рецепт саме для вас! Картопляна запіканка з куркою на сковорідці - це чудовий варіант для обіду або вечері. Вона готується дуже просто та швидко, а результат вас приємно здивує. Запіканка виходить ситна, соковита та дуже ароматна, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Картопля - 3 шт. (середні)

Сир - 150 г.

Куряча грудка - 250-300 г (заморожена).

Яйця - 2 шт.

Зелень - 10 г.

Часник - 1 зубчик.

Сіль, перець - за смаком.

Борошно - 100 г.

Масло вершкове - 30 г.

Приготування

  1. Картоплю натираємо на великій тертці (я її не віджимала).
  2. Далі на великій тертці натираємо курячі грудки (заморожені), або дрібно-дрібно нарізаємо, додаємо тертий сир, яйця, зелень, доводимо до смаку.
  3. Обсмажуємо на вершковому маслі з двох сторін по 15 хвилин на малому вогні під кришкою (час залежить від потужності плити).

Також раніше ми писали Чи потрібно мити сухофрукти перед вживанням. Про це мало хто знає