Клюють прямо з рук. У Дніпрі показали дресированих курчат (відео)

Ми всі переживаємо і проживаємо непростий час. Особливо нелегко дітям, проте  й зараз вони знаходять собі заняття, відволікаються від війни. Дніпряни поділилися теплими моментами з побуту в господарстві, повідомляє Дніпровська панорама.

Українці завжди славилися своєю хазяйновитістю. Мешканці нашого міста — не виняток.

Юні дніпряни люблять та цінять свою землю та тварин, які на ній живуть, і навіть дресирують.

На відео, яке надійшло до редакції, хлопчик так подружився з курчатами, що вони стали майже ручні. За ласощами - крихтами хліба, вони сміливо приходять до нього, залазять на ноги і клюють з рук.

Ще трохи тренувань - і можна виступати в цирку!

Цікаві факти:

Вони можуть рахувати до п'яти

Крістін Нікол, професор захисту тварин у Брістольському університеті, розповідає, що у курей є «багато прихованих глибин». Вона виявила та опублікувала у своїй статті, що птиця здатна розрізняти числа до п'яти і їй властива логіка: якщо A більше, ніж B, а B більше, ніж C, то A більше, ніж C.

Вони здатні розпізнавати до 30 інших курей

Ці птахи можуть розпізнати до 30 інших окремих курчат, у той час як у пташенят залишається материнський слід від 24 до 36 годин після вилуплення.

Вони розуміють, що об'єкт, який рухається поза полем зору, все ще існує

Кури чудово розуміють, що якщо об'єкт зник з їхнього поля зору, це не означає, що він перестав існувати. У людей подібне відбувається у віці від року і старшому.

Імовірно, вони мають базове розуміння фізики

У проведених експериментах домашні птахи виявляли більший інтерес до реалістичних діаграм, ніж до тих, які були всупереч законам фізики.

Нагадаємо, раніше ми писали: Домівку мешканця Дніпра атакувала комаха з міні-пилою на довгому носі (фото)