Коли шуба не на радість: у Дніпрі продали популярний салат без головного інгредієнта

Ні для кого не секрет, що похід за продуктами може призвести до розчарування - то обвісять, то додадуть у чек неіснуючий товар, а то й зовсім продадуть несвіже. А співробітникам відділів кулінарії обдурити покупців найпростіше. Нещодавно такий випадок стався у Дніпрі в одному із мережевих супермаркетів, повідомляє Дніпровська панорама.

Так, дніпрянка купила в кулінарії супермаркету собі на обід оселедця під шубою. Однак виявилося, що шуба самотня – без оселедця і навіть без майонезу.

у Дніпрі продали оселедець під шубою без оселедцу
У мережі покупниця пише:

Купила на обід оселедець під шубою у #Varus на просп. Богдана Хмельницького, 118-д. Немає ні оселедця, ні майонезу. Спеціально перемішала, щоби було видно.

у Дніпрі продали оселедець під шубою без оселедцу

Взагалі, робота у відділі кулінарії надає широке поле можливостей надурити покупця - можна замінити дорогий інгредієнт у салаті дешевшим (наприклад, покласти сардину замість тунця), погратися з пропорціями продуктів або, як у даному випадку, і зовсім не покласти якісь продукти. Покупець помітить обман тільки приступивши до їжі.

Також раніше ми писали У Дніпрі вночі вандали пошкодили легковики, припарковані у дворі багатоповерхівки на Перемозі (фото)