Корейська фантазія з цвітної капусти: свіжий та пікантний салат
Шукаєте легкий та корисний салат зі східним акцентом? Спробуйте наш рецепт корейського салату з цвітної капусти! Яскраве поєднання овочів, пікантна заправка та хрустка текстура не залишать вас байдужими, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Цвітна капуста - 800 г.
Цибуля.
Болгарський перець.
Морква - 1-2 шт.
Часник - 3-4 зубчики.
Сік лимону або оцет.
Приправа для моркви по-корейськи.
Рослинна олія - 80 мл.
Петрушка.
Приготування
- Цвітну капусту розберіть на маленькі суцвіття, бланшуйте у киплячій воді та остудіть. Цибулю наріжте тонкими півкільцями.
- Болгарський перець наріжте соломкою. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Часник пропустіть через прес. Додайте сік лимону або оцет за смаком.
- Додайте приправу для моркви по-корейськи. Рослинну олію розігрійте і полийте нею салат. Прикрасьте петрушкою. Перемішайте салат і залиште настоюватися на 1-2 години.
Також раніше ми писали Впали ціни. Скільки коштує картопля в Дніпрі